Γιάννης

Ο Γιάννης έχει γεννηθεί στον Πειραιά το 1970. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με ζωγραφική, υποκριτική, σκηνογραφία, σπουδάζοντας στην δραματική σχολή “ΑΡΧΗ” και στο κέντρο σπουδών “Λαϊκού θεάτρου -Τμήμα σκηνογραφίας”. Απο το 2004 σπούδασε THAI YOGA MASSAGE, με την Δέσποινα Τζαντάρμα και τον Βασίλη Αργυράκη, στη Σχολή Εναλλακτικών και Φυσικών Επιστημών “Natural Health Science”, Αρωματοθεραπεία και Ολιστική Μάλαξη, στη Σχολή Εναλλακτικών Θεραπειών & Αισθητικής “Key Learning Diploma (KLD)”, με την Κατερίνα Δράκου, Reiki(3 Level) με την Λένα Καζιάνη, ρεφλεξολογία στη σχολή του Μιχάλη Κυριακίδη “Universal studies of Health and Business”. Το 2013 δίδαξε για ένα έτος στο Om πρακτικές εφαρμογές τής Ρεφλεξολογίας. Έχει παρακολουθήσει επί 3 έτη παραδοσιακή κινέζικη ιατρική με την Γεωργία Καφούρου. Είναι practitioner στο GENTLE BIO-ENERGETICS της Εύας Ράιχ. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια εναλλακτικών και συμπληρωματικών θεραπευτικών προσεγγίσεων. Έχει συνεργαστεί με το lindos Mare και το Χίλτον στη Ρόδο και με το Hotel Semeli και το Saint John στη Μύκονο. Στην Αθήνα έχει συνεργαστεί με θεραπευτικά κέντρα και φυσικοθεραπευτήρια.

Πόλη: Αθήνα

Εμπειρία: 15 έτη

Εξοπλισμός: Διαθέτει ειδικό στρώμα

Είδη μασάζ που προσφέρει: Χαλαρωτικό, Αθλητικό, Deep Tissue, Ρεφλεξολογία, Μάλαξη με βεντούζες, Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ

Ραντεβού: Για να κλείσεις ραντεβού για μασάζ στον χώρο σου με τον Γιάννη, κάλεσε μας στο 6988612688 ή συμπλήρωσε την online φόρμα σε αυτή τη σελίδα.

Διαθεσιμότητα: Δες παρακάτω τις ώρες που ο θεραπευτής είναι διαθέσιμος για ραντεβού.